RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Meijers vindt Spakenburg terechte winnaar, Twisker teleurgesteld over GVVV in balbezit

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/VEENENDAAL - Zowel Spakenburg-trainer Eric Meijers als GVVV-trainer Jochem Twisker had wat op te merken over het spel van zijn ploeg. Toch had Meijers wel een glimlach op zijn gezicht. Zijn ploeg won namelijk de regioderby.

Spakenburg was met 2-0 te sterk voor GVVV door doelpunten van Floris van der Linden (penalty) en Wimilio Vink.

Meijers niet helemaal tevreden na winst
"Voor rust speelden wij heel behoorlijk. We hadden de controle", aldus Meijers. "Na rust gingen we teveel de lange bal spelen. Zij hadden daardoor meer de bal maar werden niet gevaarlijk."

Vandaag waren we wel de ploeg die verdiende te winnen"
Eric Meijers

Spakenburg oogde in fases onrustig. "We hebben natuurlijk vier wedstrijden niet gewonnen. Deze wedstrijden kunnen alle kanten op. Er zat best wat druk op vandaag", is de uitleg van Meijers daarover. "Maar dat we vandaag de winst pakken dat is het meest belangrijk. Deze groep wil nog veel meer. Vandaag waren we wel de ploeg die verdiende te winnen."

"We hebben niet groots gespeeld. Vooral op onze speelwijze na rust valt nog wel wat op te merken. Maar goed ik ben blij met de winst", besluit Meijers.

Spakennburg-trainer Eric Meijers in gesprek met verslaggever Arnold Schenk


Twisker weet verbeterpunten GVVV
Het lukte GVVV niet om Spakenburg pijn te doen. "Ik ben uiteraard teleurgesteld", blikt Twisker terug op het duel tegen zijn oude ploeg. "We zagen zeker kansen. We hebben ook niet verloren doordat Spakenburg zo geweldig was maar meer omdat wij zelf een aantal zaken niet op orde hebben."

Het is nog niet goed genoeg"
Jochem Twisker

De oefenmeester van GVVV vond zijn ploeg aardig staan. Wel kon hij duiden waar het misging. "We zijn aan de bal niet goed genoeg. Dat mag wel duidelijk zijn."

"Je krijgt nooit rust in je elftal als je zo makkelijk de bal inlevert. Daardoor moesten we vooral verdedigen. Dat ging lang goed, maar ook daarin maakten we foutjes. Die fouten moeten eruit en aan de bal moet het beter. Het is al wel beter geworden ten opzichte van het begin van het seizoen. Maar het is nog niet goed genoeg", aldus Twisker. "Spakenburg was scherper dan dat wij waren."

GVVV-trainer Jochem Twisker in gesprek met verslaggever Arnold Schenk


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -