Instellingen

Kampong wint ook van Hurley: 'Wel de minste wedstrijd tot nu toe'

Jip Janssen scoorde namens Kampong
Jip Janssen scoorde namens Kampong © Orange Pictures
UTRECHT - De hockeyers van Kampong hebben in de hoofdklasse Hurley verslagen. De Utrechters waren in Amstelveen met 2-1 de baas.
Terechte winst, maar wel minste wedstrijd
Roelant Oltmans, coach Kampong

Ranglijst

Door de winst gaat Kampong aan kop in de hoofdklasse. De ploeg van Roelant Oltmans heeft het maximale aantal van negen punten uit drie duels, net als Bloemendaal.

Lang 0-0

Pas in het derde kwart kwam Kampong op voorsprong tegen Hurley. Sander de wijn maakte de 1-0. Vervolgens was het Jip Janssen die vanuit een strafcorner de 2-0 op het scorebord zette. Laz Omrani maakte nog de aansluitingstreffer namens Hurley, maar die kwam te laat.
"Het was een terechte overwinning, maar wel de minste wedstrijd van de drie gespeelde wedstrijden tot nu toe", aldus coach Roelant Oltmans in Namen en Rugnummers. "Over de gehele linie ben ik niet tevreden."
Oltmans kijkt al uit naar volgende week. Dan staat de topper tegen Bloemendaal op het programma. "Het zal een wedstrijd op het scherpst van de snede worden. Het zal met de vorm van de dag te maken hebben. Wij willen de minst gepasseerde verdediging zijn van de competitie. Dat zijn we tot nu toe. Het is aan ons omdat ook na volgende week zondag nog te zijn."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.