RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sfeer goed bij ongeslagen Hercules: 'We hebben weinig mannetjes'

1/4
UTRECHT - Tyrone Fonville, clubtopscorer van Hercules met acht goals, is te spreken over de sfeer in de ploeg, na de 4-1 winst op UNA. "We hebben weinig mannetjes. We gunnen elkaar wat", vertelt de aanvaller tegen RTV Utrecht.

Hercules-speler Tyrone Fonville in gesprek met verslaggever Menno Schilder


Fonville is in de eerste wedstrijden van het seizoen van belangrijke waarde. Tegen UNA scoorde hij twee keer. "Het is niet dat ik à la Messi vijftien man voorbij loop en dan nog in de kruising schiet, dus ik mag het team bedanken."

Tegenslag
De aanvaller vindt de sfeer in de groep goed. "Dat is natuurlijk altijd als het loopt", vertelt de speler die met Hercules nog ongeslagen is met tien punten uit vier duels. "Maar als we een tegenslag hebben, dan blijven we hecht denk ik. We hebben weinig mannetjes. We gunnen elkaar wat."

Hercules-trainer René van der Kooij blikt terug op de partij tegen UNA


Ik had er wel drie meer mogen maken"
Lars Vermeulen

Kansen
Hercules kreeg veel kansen om nog ruimer dan 4-1 te winnen, maar verzilverde die niet. Hercules-trainer René van der Kooij: "Zij blijven daardoor in de wedstrijd. Als je tien à twaalf honderd procent kansen krijgt, dan zijn vier goals nog weinig." Eén van de Hercules-spelers die veel kansen kreeg was Lars Vermeulen. "Ik had er wel drie meer mogen maken", aldus de maker van één treffer.

Verslaggever Menno Schilder sprak ook met Lars Vermeulen, doelpuntenmaker namens Hercules tegen UNA


Veel publiek
Het spel van Hercules was aantrekkelijk voor het publiek op sportpark Voordorp. "Wij hebben gezegd dat we voetbal moeten spelen dat mensen aanspreekt. Dan zien we wel hoe hoog we eindigen. Volgens mij lukt dat goed en vandaag waren er opvallend veel mensen. Het gaat leven", besluit Van der Kooij.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -