Hoogland hoopte op eerste zege: 'Juichen om grens over te halen'

© Orange Pictures
HOOGLAND - Het venijn zat in de staart bij het thuisduel van Hoogland tegen EVV (0-0). Er was twijfel over of het schot van Coen Heus in de slotminuten over de lijn was. "Het publiek ging juichen om de grensrechter over te halen", vertelt Heus in Namen & Rugnummers.
We moeten tevreden zijn met een punt
Roy Versluis
Hoogland-trainer Roy Versluis was meer te spreken over de tweede dan de eerste helft. "We hebben toen geen kans meer weggegeven. We moeten tevreden zijn met een punt, maar op basis van de laatste kans is EVV dat ook wel denk ik."

Grote kans

De trainer doelt op de kans van Heus in de slotminuten. Hij knalde van ruim twintig meter op de onderkant van de lat. Sommigen dachten dat de bal over de doellijn was. Versluis: "Maar ik hoorde net van vier, vijf mensen dat die echt niet zat. De scheidsrechters hebben perfect gefloten."
Hoofdrolspeler Heus zelf over de grote kans op het eind: "Ik nam de bal aan op de borst en ik dacht ik schiet gewoon. De bal ging van mijn voet en toen dacht ik 'zo die kan er weleens ingaan'. Het publiek ging juichen om de grensrechter over te halen, maar ik hoorde net binnen dat die niet zat."

Verbeterpunt

Heus vond dat het verdedigend goed stond. Hij heeft ook een verbeterpunt. "We komen aan de zijkanten door, maar we moeten werken aan de laatste tien procent voor de goal. Op dit moment is dat er nog niet." De eerstvolgende wedstrijd speelt Hoogland aankomende woensdag in de beker tegen Westlandia.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.