Instellingen

Derde divisie: topper voor Sportlust, DOVO treft hekkensluiter

© Orange Pictures
WOERDEN/VEENENDAAL - In de derde divisie A gaat DOVO zaterdag op bezoek bij hekkensluiter ODIN'59. Ook Sportlust'46 speelt uit, tegen Excelsior'31.

Excelsior'31 - Sportlust'46

Het duel tussen Excelsior'31 en Sportlust'46 is er een om de bovenste plaatsen. De formatie uit Woerden staat, met een wedstrijd gespeeld, op de derde plaats. Excelsior'31 heeft drie punten minder en is zesde.
De ploeg uit Rijssen begon de competitie met twee zeges, maar haalde uit de laatste drie duels slechts twee punten. In tegenstelling tot Sportlust, dat dinsdag bekerde tegen IJsselmeervogels, had Excelsior'31 midweeks geen bekerverplichtingen.
Bij Sportlust'46 keert Marley Berkvens terug van een blessure. Rory van Gulik, Kesley den Haag en Abdel Metalsi zijn er nog niet bij. Wessel Meiring is een twijfelgeval.
Excelsior'31 en Sportlust'46 speelden nog nooit eerder een officiële wedstrijd tegen elkaar.

ODIN'59 - DOVO

DOVO tankte deze week vertrouwen door twee overwinningen op rij. Eerst werd Ajax voor de competitie met 1-0 verslagen. Drie dagen later wonnen de Veenendalers de bekerwedstrijd in Zeeland met 2-1 van GOES. Zaterdag neemt DOVO het in Heemskerk op tegen ODIN'59, de hekkensluiter in de derde divisie.
Het is de zevende keer dat beide ploegen elkaar treffen in de derde divisie. Van de voorgaande zes edities won ODIN en vier, DOVO éé. De meest memeorabele ontmoeting tussen beide ploegen vond plaats in de hoofdklasse. In mei 2015 speelden DOVO en ODIN tegen elkaar in de play-offs om promotie naar de derde divisie. In Veenendaal werd het toen 8-0 voor een ontketend DOVO.
Trainer Florian Wolf kan tegen ODIN beschikken over dezelfde selectie als afgelopen dinsdag tegen GOES.
Beide duels beginnen zaterdag om 14.30 uur. Excelsior'31 - Sportlust'46 is live te volgen in Namen & Rugnummers. Van ODIN'59 - DOVO houden we u via tussenstanden op de hoogte.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.