Twisker vindt verlies GVVV geflatteerd: 'Teletekst doet anders vermoeden'

© Dick Gijsbertsen
VEENENDAAL - GVVV-trainer Jochem Twisker vindt de 0-3 nederlaag in eigen huis tegen het ongeslagen Jong Sparta geflatteerd. "Als mensen dat lezen op Teletekst, dan zullen ze anders denken. Maar dat geeft geen goede weergave van hoe de wedstrijd was", vertelt de trainer in Namen en Rugnummers.
Hij vervolgt: "We speelden goed, creërden veel kansen, maar maakten die niet af tegen een hele goede ploeg. Het zat soms ook niet mee met het raken van de paal en lat. In de tweede helft liep de lucht eruit." Doordat een aantal spelers moe was konden ze niet verder. GVVV wisselde noodgedwongen. "We gingen toen niet beter voetballen", zegt Twisker.

In de koppies

Jonathan Richard, speler GVVV, is tevreden over het spel van zijn ploeg. "We zijn zestig minuten beter", vertelt hij, die zag dat zijn ploeg veel kansen kreeg. "Als die aan de ene kant niet valt, dan denk je dat die aan de andere kant kan vallen. De laatste tijd kregen we veel goals om de oren. Dat speelde denk ik mee en is een mentaal ding."
GVVV blijft laatste. Twisker: "We hebben zes wedstrijden gespeeld en één punt. Er zit dan wat in de koppies. Daarom is het belangrijk dat we deze wedstrijd op de mat leggen. We hebben nog nauwelijks goed voetbal laten zien dit seizoen en dat was er vandaag wel. We kregen hierover een compliment van de coach van Sparta."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.