FC Utrecht op bezoek bij Frans Adelaar in KNVB Beker: 'Beste mogelijke loting voor SteDoCo'

Frans Adelaar
Frans Adelaar © Geert Lommers
PROVINCIE UTRECHT - FC Utrecht is in de eerste ronde van de KNVB Beker gekoppeld aan SteDoCo, de ploeg van oud-FC Utrecht trainer Frans Adelaar. De wedstrijd wordt gespeeld in Hoornaar.
Wij gaan onze huid zo duur mogelijk verkopen
Frans Adelaar

Reactie Adelaar

"Voor SteDoCo is het de best mogelijke loting op dit moment", aldus Adelaar in Namen en Rugnummers. "We wilden graag een thuiswedstrijd tegen een aansprekende club."
SteDoCo komt uit in de derde divisie A en staat daarin op dit moment veertiende. "Er wordt niet verwacht dat wij FC Utrecht gaan oprollen. Wij gaan onze huid zo duur mogelijk verkopen. Je kan er beter uit gaan tegen een grote club dan tegen een soortgelijke club", zegt Adelaar. "Ik verwacht bij zo'n wedstrijd dat er wel zo'n 3000 tot 4000 man op af gaan komen."

Overige regioclubs

Spakenburg wacht een thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht. IJsselmeervogels krijgt op de Westmaat het Excelsior van Marinus Dijkhuizen op bezoek.
GVVV treft een oude bekende. De ploeg van Jochem Twisker treft eredivisionist Sparta. Tegen die ploeg werd tien jaar geleden in Rotterdam na strafschoppen gewonnen. DOVO heeft meer kans om de volgende ronde te halen. Het gaat op bezoek bij Harkemase Boys dat net als de Veenendalers in de derde divisie uitkomt.
De 1e ronde van de KNVB beker wordt gespeeld van 26 tot en met 28 oktober.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.