RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Derde divisie B: Hercules raakt ongeslagen status kwijt, Hoogland verliest dik bij koploper

1/4
UTRECHT - Hercules is de ongeslagen status in de derde divisie B kwijtgeraakt. Op bezoek bij ADO'20 verloren de Utrechters met 4-2 na met 2-0 voor te hebben gestaan. Hoogland verloor ruim op bezoek bij koploper OFC: 4-0.

Ranglijst
Hercules is door het verlies van de derde naar de vijfde plaats gezakt. Ze hebben tien punten uit vijf wedstrijden. Koploper OFC heeft zes punten meer, maar een duel meer gespeeld dan de ploeg van René van der Kooij.

Hoogland is ook gedaald op de ranglijst, van de vijftiende naar de zestiende plek. Ze hebben drie punten uit zes wedstrijden. Drie keer speelden ze gelijk en drie keer gingen ze onderuit. Twee teams staan lager met twee punten.

Droomstart Hercules
Hercules kende een droomstart. Steff van Rooijen schoof in de derde minuut de 0-1 binnen. Ruim tien minuter later verdubbelde Lars Vermeulen de voorsprong met een bal in de bovenhoek.

Druk
Op het eind van de eerste helft raakten Hercules in de verdrukking, wat resulteerde in de aansluitingstreffer van Milan Klopper. Hij tikte binnen.

In het eerste deel van de tweede helft duurde de druk van de thuisploeg voort, terwijl Hercules nauwelijks bij het doel van ADO kwam. Ongeveer tien minuten voor tijd werd één van de kansen van ADO omgezet in de gelijkmaker dankzij invaller Danny Lute die binnentikte.

Beslissing
Vervolgens kwam Hercules iets meer in de buurt van het doel van de ploeg uit Heemskerk, maar scoren lukte niet. Door ADO werd nog wel gejuicht. Sead Mazreku tikte de 3-2 binnen.

In de extra tijd viel het doek voor Hercules door de 4-2 van Lute, zijn tweede van de middag. Hij scoorde met een afstandsschot. De 4-2 nederlaag betekende het eerste verlies voor Hercules.

Verslaggever Arnold Schenk vat de wedstrijd ADO'20 - Hercules samen

ADO'20 - Hercules (derde divisie B)

3' Steff van Rooijen (0-1)
18' Lars Vermeulen (0-2)
44' Milan Klopper (1-2)
79' Danny Lute (2-2)
87' Sead Mazreku (3-2)
90+4' Danny Lute (4-2)
Grote kansen Hoogland
Hoogland kon regiogenoot Hercules een goede dienst bewijzen door een goed resultaat te boeken bij koploper OFC, maar dat lukte niet. In Oostzaan gingen ze met 4-0 onderuit.

Bij rust stond het 2-0 door treffers van Victor van der Linde en Abdel Malek el Hasnaoui. Bilal el Amrami tekende voor de 3-0 en tien minuten voor tijd maakte Mohamed Chih de 4-0.

Hoogland stelde er een aantal grote kansen tegenover. Een goal van Ruud Vos werd afgekeurd vanwege buitenspel. De ploeg van Roy Versluis moet nog langer wachten op een zege, die op 28 september 2020 voor het laatst werd behaald.

Verslaggever Robert Claus over de wedstrijd OFC - Hoogland

OFC - Hoogland (derde divisie B)

23' Victor van der Linde (1-0)
28' Abdel Malek el Hasnaoui (2-0)
59' Bilal el Amrani (3-0)
80' Mohamed Chih (4-0)
 OFC - Hoogland OFC - Hoogland | Foto: RTV UtrechtHeb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -