Instellingen

Nieuwe knieblessure liet Van den Meiracker zweten: 'Dacht direct aan einde carrière'

© Jan Kruijdenberg
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Einde carrière. Dat heeft als eerst door het hoofd van Danny van den Meiracker van IJsselmeervogels gespookt, toen hij vroeg in de wedstrijd tegen Noordwijk opnieuw een knieblessure opliep.
De ontmoeting met Noordwijk in de tweede divisie was drie weken geleden. Na acht minuten moest Van den Meiracker naar de kant. Van den Meiracker: "Ik wilde de bal schieten. Voordat ik schoot voelde ik wat. Om het niet erger te laten worden ging ik er direct uit."

Goede afloop

Het lijkt goed af te lopen voor Van den Meiracker. Kruisbandtesten en foto's wezen geen grote problemen uit. De goalgetter loopt weer individueel hard op het veld en denkt dat een operatie niet nodig is.
Van den Meiracker liet voor de zekerheid afgelopen zaterdag een MRI-scan maken. "De uitslag verwacht ik maandag of dinsdag", vertelt de spits.

Weer de knie

Een knieblessure was niet nieuw voor Van den Meiracker. In het verleden kampte hij met zwarte kruisbandklachten. Het laatste kwetsuur was in 2014 als speler van FC Oss.
Van den Meiracker dacht aan die blessures toen het fout ging tegen Noordwijk. "Dat is niet fijn. Als het nog één keer gebeurt met de kruisband, dan houdt het voetballen op. Bij Noordwijk spookt door je hoofd dat hier je carrière kan eindigen."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.