Onmachtig Kampong verliest kraker, SCHC ook onderuit

© RTV Utrecht
UTRECHT - De hockeyers van Kampong hebben in de hoofdklasse de kraker tegen Bloemendaal met 0-2 verloren. SCHC reisde af naar Amstelveen om daar tegen Pinoké met 5-1 onderuit te gaan.

Ranglijst

Door de nederlaag is Kampong een koploper meer van de hoofdklasse. Samen met Bloemendaal gingen de Utrechters aan de leiding, maar Bloemendaal staat nu alleen bovenaan. Kampong staat nu tweede samen met Pinoké. SCHC is na het verloren duel gezakt van de negende naar de elfde plek.

Kampong stelt teleur

Tegen Bloemendaal lukte het Kampong niet om een vuist te maken. De ploeg van coach Roelant Oltmans was onmachtig. Via Tim Swaen kwamen de bezoekers in minuut 17 op 0-1 achterstand.
Lang stond die stand op het scorebord op Sportpark de Klapperboom in Utrecht. Tot 20 minuten voor tijd. Bilthovenaar Thierry Brinkman wist de Utrechtse ploeg opnieuw pijn te doen: 0-2.
Kampong - Bloemendaal (hoofdklasse)

17' Tim Swaen (0-1)
49' Thierry Brinkman (0-2)

Pinoké maatje te groot voor SCHC

Al na vijf minuten hockeyen keek SCHC tegen de 1-0 achterstand aan op bezoek bij Pinoké. In Amstelveen opende Dennis Warmerdam de score.
In het tweede kwart sloeg Alexader Hendrickx twee keer toe namens Pinoké. Hij maakte de 2-0 en 3-0. Na rust was het opnieuw Hendrickx die scoorde: 4-0. Cédric Terwel deed nog wel wat terug namens de Bilthovense ploeg. Maar verder dan de 4-1 kwam SCHC niet.
Pinoké, dat de terechte winnaar was, wist nog wel te scoren. Lukas Sutorius bepaalde de eindstand op 5-1.
Pinoké - SCHC (hoofdklasse)

5' Dennis Warmerdam (1-0)
27' Alexander Hendrickx (2-0)
32' Alexander Hendrickx (3-0)
45' Alexander Hendrickx (4-0)
50' Cédric Terwel (4-1)
68' Lukas Sutorius (5-1)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.