RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hercules vergeet zichzelf te belonen: 'Sommigen zijn niet fit en scherp'

1/3
UTRECHT - Hercules stond met 0-2 voor bij ADO'20 en had kansen op meer goals, maar verloor uiteindelijk met 4-2 in de derde divisie B. Rene van der Kooij, trainer van Hercules, noemt in Namen en Rugnummers een oorzaak van het niet verzilveren van kansen: "Sommigen zien nog niet fit en scherp."

We speelden in het eerste halfuur sensationeel goed aan de bal"
René van der Kooij

Aanvoerder Niek Hoogveld vindt dat de nederlaag aan zijn ploeg ligt. "Dat maakt het extra zuur. Het eerste halfuur speel je geweldig. Daarna zakt het iets in. Toen kregen we de 2-1 tegen. De tweede helft speelden we niet goed. Toch hadden we moeten winnen als je kijkt hoevaak we eruit komen", zegt Hoogveld.

Hercules-aanvoerder Niek Hoogveld in gesprek met verslaggever Arnold Schenk


Van der Kooij was ook te spreken over het eerste halfuur. "We waren bijna sensationeel goed aan de bal", vertelt Van der Kooij, die zag dat zijn ploeg het laatste kwartier van de eerste helft anders ging spelen. "Het gekke is dat zij niks anders doen, maar dat wij het tien procent minder doen. Dan zijn we niet goed. Anders werd het 4-0, 5-0."

Geen gretigheid
Hercules, dat hun topscorer Tyrone Fonville met een blessure zag afhaken, liet kansen op de beslissende treffer liggen. Van der Kooij weet waar dat aan ligt. "Een aantal is nog niet fit en scherp. Die zijn terug van blessures en hebben tijd nodig."

Hercules-trainer René van der Kooij blikt terug op het duel met ADO'20


In de tweede helft was het wachten op een goal van ADO. "De gretigheid was weg en we hadden er geen druk meer op. Dan roep je het af, ondanks dat we in de tweede helft ook kansen kregen", besluit Van der Kooij.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -