Instellingen

Versluis houdt vertrouwen na weer geen zege: 'We winnen binnen nu en drie weken'

Roy Versluis
Roy Versluis © Geert Lommers
HOOGLAND - Hoogland won een jaar geleden voor het laatst. Ook de zesde wedstrijd in de derde divisie B bij koploper OFC werd verloren (4-0). Toch houdt Roy Versluis, trainer Hoogland, vertrouwen. "Binnen nu en drie weken gaat die winst er komen", vertelt de trainer in Namen en Rugnummers.
Hoogland kreeg kansen op goals. Versluis: "De eerste 25 minuten waren we OFC voetballend de baas. Dat klinkt misschien gek. We vonden vrije mensen en kwamen goed door, maar dan moet je scoren."
Hoogland vond niet het net, maar OFC dus wel. "Dat is individuele kwaliteit. Een kans is bij hun negen van de tien een goal", vertelt Versluis, die met een 2-0 achterstand ging rusten. In de tweede helft werd de voorsprong vergroot. "Buiten het eerste halfuur maakten we geen aanspraak op de overwinning."

Debuut

Bij Hoogland maakte Delano Esseboom zijn basisdebuut. "Sinds vanochtend wist ik dat ik zou starten. Ik heb dus geen onrustige nacht gehad. In de bus was ik in focus. In de wedstrijd heb ik alles gegeven door onder andere veel te lopen", zegt de debutant, die na een uur werd gewisseld.

Programma

Hoogland won bijna een jaar geleden voor het laatst. Versluis heeft vertrouwen in dat zijn ploeg binnenkort wint. "Binnen nu en drie weken gaat die winst er komen." Hoogland is de nummer 16 op de ranglijst en ze spelen de komende drie weken tegen JOS Watergraafmeer (nummer 7), HSC'21 (nummer 17) en Dongen (nummer 14).
Van Westlandia en OFC verloren we terecht
Roy Versluis
Hoogland staat vijftiende. Dat is geen verrassing volgens Versluis. "Niemand had verwacht dat wij in het linkerrijtje zouden staan. Van Westlandia en OFC verloren we terecht. Die ploegen zijn verder dan wij."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.