Derde divisie: Kemp dit seizoen niet meer in actie voor DOVO

© Leo Tilmans/DOVO
VEENENDAAL - DOVO kan dit seizoen niet meer beschikken over Rodney Kemp. De verdediger van de derde divisionist uit Veenendaal raakte afgelopen zaterdag zwaar geblesseerd aan zijn schouder en moest naar het ziekenhuis.
Kemp is de enige afwezige in de selectie van DOVO, voor de competitiewedstrijd van zaterdag tegen het Zeeuwse Hoek. De Veenendalers beginnen dat duel als nummer 17 van de ranglijst, met 5 punten uit zes wedstrijden. Op basis van de verwachtingen die vorig jaar werden uitgesproken, toen bekend werd dat DOVO qua begroting fors achteruit moest, is dat niet verrassend. na de goede seizoensvoorbereiding van de Veenendalers is dat op zijn zachtst gezegd teleurstellend.
Zaterdag ontvangt DOVO dus Hoek, dat één punt meer heeft en twaalfde staat. Een Veense overwinning kan dus een hele grote sprong voorwaarts betekenen op de ranglijst. Gezien de recente geschiedenis is optimisme op zijn plaats, in de derde divisie verloor DOVO nog nooit van Hoek.
In totaal speelden DOVO en Hoek 27 keer tegen elkaar. Beide ploegen wonnen tien keer en het doelsaldo is ook nagenoeg gelijk: 43-42.
De andere derde divisionist uit onze provincie, Sportlust'46, komt zaterdag niet in actie. De wedstrijd tegen GOES werd al in augustus gespeeld, omdat Sportlust dit weekend het 75-jarig bestaan viert.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.