Derde divisie: DOVO geeft voorsprong weg en verliest van Hoek

Trainer Florian Wolf
Trainer Florian Wolf © Orange Pictures
VEENENDAAL - DOVO is in de derde divisie A niet weggekomen van de voorlaatste plaats. De Veenendalers verloren op eigen veld met 3-1 van het Zeeuwse Hoek.
Nick Hak schoot DOVO na ruim een half uur spelen nog wel op voorsprong, maar na rust werd de ploeg van trainer Florian Wolf onder de voet gelopen door Hoek. Steve Schalkwijk scoorde binnen twee minuten twee keer, waarna in blessuretijd Jonathan Constantia de 3-1 op het scorebord schoot.
Het betekent alweer de vierde nederlaag van DOVO dit seizoen. Na zeven duels is de ploeg zeventiende met slechts 5 punten. Hekkensluiter GOES heeft 4 punten behaald uit zeven wedstrijden.
DOVO - Hoek (Derde divisie A)

33' Nick Hak (1-0)
48' Steve Schalkwijk (1-1)
50' Steve Schalkwijk (1-2)
90+2' Jonathan Constantia (1-3)

Sportlust'46 kwam in dezelfde competitie niet in actie. De Woerdenaren vieren vandaag hun 75-jarige bestaan en speelden het duel tegen GOES daarom al in augustus.