Eerste seizoenszege Hoogland: 'Ik denk dat we terecht gewonnen hebben'

© RTV Utrecht
HOOGLAND - Het feest was groot, in de kleedkamer van Hoogland. De rood-wit-zwarten boekten zondag hun eerste zege van deze competitie. Thuis tegen JOS Watergraafsmeer werd het na een 0-0 ruststand 3-1.
"Ik ben opgelucht, 't werd ook een beetje een verhaal dat we zo lang niet gewonnen hadden", zegt trainer Roy Versluis. "En ik denk dat we terecht gewonnen hebben. Ik denk dat we dit echt nodig hadden met het team. We hebben 90 minuten gestreden voor een resultaat."
"Ik denk dat het belangrijkste is, is dat we hebben afgdwongen dat we heel graag wilden winnen", vervolgt de trainer. "Ik denk meer dan JOS."

Ruud Vos, van schlemiel tot held

Verdediger Ruud Vos bracht onbedoeld de spanning terug, toen hij bij een 2-0 voorsprong in eigen doel schoot. Tien minuten later trof hij opnieuw doel, maar nu het goede. "Ik kan me niet herinneren dat ik ooit in twee doelen gescoord heb. Het is lekker als je eigen doelpunt goed kan maken."
"Na de 1-0 heb ik niet het gevoel gehad dat zij zouden scoren, totdat ik hem er zelf inschoot", lacht Vos. "Ik denk dat we JOS op strijd hebben afgetroefd."