Goede start Nina Kessler in Ronde van Groot Brittannië

© RTV Utrecht / Robert Claus
PROVINCIE UTRECHT - Nina Kessler staat na de eerste etappe van de Ronde van Groot Brittannië op de derde plaats in het algemeen klassement. De wielrenster uit Breukelen heeft zes seconden achterstand op leidster Marta Bastianelli.
De 34-jarige Italiaanse van Alé BTC Ljubljana was in de straten van Banbury in de massasprint sneller dan Chloe Hosking en Clara Copponi. Amy Pieters was op plek negen de beste Nederlandse.
Kessler kwam als 19e over de streep, maar de onderweg verdiende bonificatieseconden leverden haar plek drie in het klassement op.
Mischa Bredewold uit Hoogland werd 27e. Ook zij finishte in het peloton. Kristie van Haaften uit De Meern kwam met ruim drie minuten achterstand op de winnares als 54e over de meet.