RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Jeroen Rijsdijk zegt IJsselmeervogels af

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Jeroen Rijsdijk wordt niet de nieuwe trainer van IJsselmeervogels. De 44-jarige oud-speler van de club uit Bunschoten-Spakenburg heeft maandag aan de club laten weten dat hij niet beschikbaar is. Die club moet nu dus op zoek naar een andere trainer om de vorige week opgestapte Berry Smit op te volgen.

Rijsdijk stapte deze zomer op als assistent bij Almere City en was dus vrij. Hij werd vorige week al direct gebeld door de Vogels. "Ik was hartstikke gecharmeerd dat mijn oude club me wilde", laat Rijsdijk weten. "Maar er speelt op dit moment ook een kans in het betaalde voetbal. Daar ben ik vanaf het begin open over geweest naar de Vogels."

"Als die andere optie niet voorbij was gekomen, had ik er anders in gestaan", zegt Rijsdijk, die eerder trainer was van Excelsior Maassluis en Jong Sparta, en assistent bij Almere City. "Maar ik moet ook eerlijk zijn. Ik heb de afgelopen vier jaar in het betaalde voetbal gewerkt, en ik heb mijn Coach Betaald Voetbal gehaald om te kijken waar mijn plafond ligt. Als je nu de stap terugzet naar de tweede divisie is het maar de vraag of je nog weer in beeld gaat komen."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -