Derde divisie: DOVO wil negatieve reeks doorbreken, topper voor Sportlust

Simon van Zeelst, nu tégenstander van DOVO
Simon van Zeelst, nu tégenstander van DOVO © Orange Pictures
WOERDEN/VEENENDAAL - In de derde divisie A gaat het Veenendaalse DOVO zaterdag op bezoek bij SteDoCo, de aanstaande bekertegenstander van FC Utrecht. Sportlust'46 krijgt het Friese Harkemase Boys op bezoek.

SteDoCo - DOVO

SteDoCo en DOVO zitten momenteel in hetzelfde schuitje: na drie nederlagen op rij is de rode lantaarn angsten dichtbij gekomen. Het door Frans Adelaar getrainde SteDoCo is 15e, DOVO staat 17e. Adelaar heeft als speler een verleden bij DOVO.
Voor SteDoCo is de lage klassering teleurstellend, gezien de investeringen in de selectie. Afgelopen zomer kwamen Mitchell de Zwart en Simon van Zeelst van DOVO naar Hoornaar, Laurens van der Voort kwam van GVVV en Amersfoorter Olivier Pilon kwam over van DVS'33.
DOVO had ingecalculeerd dat het een zwaar seizoen zou worden, maar gezien de resultaten in de voorbereiding was er wellicht op meer gerekend voor de mannen van Florian Wolf, die buiten de langdurig geblesseerde Rodney Kemp ook Sabir Achefay mist vanwege een blessure.

Sportlust'46 - Harkemase Boys

Trainer Patrick Loenen van Sportlust'46 kan zaterdag in de topper tegen Harkemase Boys weer beschikken over Rory van Gulik. De verdediger kwam dit seizoen nog niet in actie voor de Woerdense derde divisionist.
Abdel Metalsi, Marley Berkvens en Kesly den Haag zijn op de weg terug na blessures, maar nog niet wedstrijdfit. Zij zitten zaterdag nog niet bij de selectie.
Sportlust'46 oefende midweeks tegen Spakenburg. Die wedstrijd eindigde in 2-2.
Sportlust'46 - Harkemase Boys is het duel tussen de nummers 5 en 3 van de ranglijst. Beide ploegen stonden nog nooit in competitieverband tegenover elkaar.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.