Instellingen

Twisker gaat met bestuur GVVV om de tafel na nieuwe dreun: 'Cijfermatig presteer ik slecht'

Jochem Twisker
Jochem Twisker © Geert Lommers
VEENENDAAL - GVVV-trainer Jochem Twisker lijkt te hinten op een vertrek bij de Veenendaalse club. De oefenmeester is zich er maar al te goed van bewust dat de resultaten dramatisch zijn en daarom wil hij komende week met het bestuur om de tafel.
Acht gespeeld en één punt dat is natuurlijk dramatisch
Jochem Twisker, trainer GVVV
"Ik ga er ongetwijfeld met de club over praten. Daar moet je als trainer zelf ook initiatief in nemen ", sprak Twisker na de zevende nederlaag van het seizoen. "Je kan wel hopen op het moment dat de omslag gaat komen maar dat moet dan wel gebeuren. Acht gespeeld en één punt dat is natuurlijk dramatisch."
"We zitten in de hoek waar de klappen vallen", aldus aanvoerder Taoufik Adnane over de benarde situatie. "De tweede helft kregen spelers de taak om een ander spelsysteem te gaan spelen. Dan moet je volwassen genoeg zijn om dat uit te voeren, dat zijn we blijkbaar niet. Dat treft de trainer geen blaam."
We moeten naar onszelf kijken
Taoufik Adnane, aanvoerder GVVV

GVVV hekkensluiter van tweede divisie

GVVV won dit seizoen in de tweede divisie nog geen enkel duel. Na acht duels hebben de Veenendalers slechts één punt bemachtigd en daarmee is het de hekkensluiter. "Ik heb geleerd in mijn leven om goed te relativeren. Ik kan er als mens prima mee omgaan maar ik vind het heel vervelend voor deze mooie club. Als je er zo voorstaat is het voor iedereen hier kortgezegd klote. Voor mij persoonlijk is het een krasje op mijn ego."
De spelersgroep staat achter Twisker. "Ik merk totaal niet dat er anders wordt gekeken naar de trainer. We moeten naar onszelf kijken. Strijd leveren met de schouders eronder", aldus Adnane. "We moeten van die laatste plek af. Dat kan alleen maar door winst."
Sinds de zomer van 2020 staat Twisker aan het roer bij GVVV. Eerder werkte de oefenmeester bij Spakenburg, De Dijk en Hercules.
[Media:">

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.