Invaller Van der Weijden loodst Sportlust'46 naar winst, DOVO laatste na nederlaag

Mark van der Weijden
Mark van der Weijden © Orange Pictures
WOERDEN/VEENENDAAL - Sportlust'46 heeft met dank aan invaller Mark van der Weijden met 4-1 gewonnen van Harkemase Boys. DOVO ging het in dezelfde competitie minder goed af. De Veenendalers verloren bij SteDoCo met 2-0.

Ranglijst

In de derde divisie A staat Sportlust'46 na acht duels op de vierde plek met veertien punten. DOVO is de hekkensluiter met slechts vijf punten, evenveel als nummer zeventien GOES.

Hattrick Van der Weijden bij Sportlust'46

In de 60e minuut kwam Harkemase Boys op bezoek bij Sportlust'46 op 0-1 voorsprong door een kopbal van Henny Bouius. Clubtopscorer Mark van der Weijden begon op de bank bij de Woerdenaren omdat hij te laat was.
Van der Weijden zorgde in de 69e minuut voor de 1-1. Bas van Soest bracht zijn ploeg vervolgens op 2-1 waarna Van der Weijden nog tweemaal scoorde en de eindstand op 4-1 zette.
60' Henny Bouius (1-0)
69' Mark van der Weijden (1-1)
82' Bas van Soest (2-1)
85' Mark van der Weijden (3-1)
87' Mark van der Weijden (4-1)

DOVO onderuit tegen directe concurrent

Na 40 minuten voetballen pakte SteDoCo onder leiding van Utrechter Frans Adelaar de 1-0 voorsprong. Guytano dos Santos scoorde namens de thuisploeg.
De nummer vijftien van de competitie gaf de zege vervolgens niet meer uit handen. Acht minuten voor tijd deed Olivier Pilon nog een duit in het zakje en schoot de 2-0 binnen tegen DOVO.
40' Guytano dos Santos (1-0)
82' Olivier Pilon (2-0)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.