Meijers is een blij man na tweede zege Spakenburg: 'Er zat behoorlijk wat druk op'

Eric Meijers
Eric Meijers © Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Ondanks het feit dat Spakenburg een 4-0 voorsprong liet veranderen in een 4-2 eindstand was trainer Eric Meijers blij na afloop. De overwinning is de oefenmeester veel waard.
Blijkbaar kunnen wij de weelde van een grote voorsprong niet aan
Eric Meijers, trainer Spakenburg
"Er zat behoorlijk wat druk op", aldus Meijers. "Daar voel ik mij altijd wel prettig bij. Voor rust hebben we de tegenstander overrompeld. We maken prachtige goals met goed positiespel op het middenveld."
Spakenburg ging met een 4-0 voorsprong de rust in. In de tweede helft kwam Excelsior Maassluis nog terug tot 4-2. "Op een of andere manier kunnen we die weelde van vier goals verschil nog niet aan. Het was vanaf het begin in de tweede helft minder. Ik had bij mijn ploeg aangegeven van hou die nul. We geven twee doelpunten makkelijk weg dat vind ik vervelend. Maar ik ben een blij man."
Ik hoop dat ik de bal mee krijg
Wimilio Vink, middenvelder Spakenburg
Voor Vink was het een opsteker want de laatste weken had hij geen basisplaats. "Ik weet wat ik kan. In de ogen van de trainer had ik een mindere periode. Ik vond zelf dat ik prima in mijn vel zat. Vandaag in zo'n wedstrijd komst alles uit en valt het goed", aldus Vink.
[Media:">

Boze Vince Gino Dekker verlaat De Westmaat voortijdig

Opvallend was de rol van Vince Gino Dekker. De aanvaller liep warm, leek te gaan invallen maar hij vertrok vervolgens. "Ik wilde hem belonen voor zijn goede trainingsweek. Maar toen hij mocht invallen kwam hij sjokkend onze kant op. Dus ik vroeg of hij er geen zin in had. Toen zei hij: 'Een beetje laat.' Toen zei ik blijf dan maar zitten", aldus Meijers.
Vervolgens vertrok de boze Dekker direct van De Westmaat. "Daar kan ik niet zoveel mee", aldus de oefenmeester. "Het is vooral heel vervelend voor hem, niet voor mij. Het doet op dit moment niet ter zake wat hij doet. Dit doet geen afbreuk aan de overwinning. Hij is een individu, de groep is sterker."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.