Van der Kooij baalt ondanks gered punt voor Hercules: 'Ben pislink'

UTRECHT - Hercules ontsnapte in de slotseconden door de late 2-2 tegen Gemert. Toch overheerste in de kleedkamer na afloop een baalgevoel.
Hercules-trainer René van der Kooij zag dat zijn ploeg minder ging doen na de 0-1. "Je roept het dan over jezelf af. Daar ben ik pislink over. Afspraken werden niet nagekomen, maar ik vind dat we ook pech hadden. Een bal van ons werd van de doellijn gehaald en tien seconden later lag die er aan de andere kant in."
We hadden het betere van het spel en hadden moeten winnen van zo'n ploeg
Tyrone Fonville
Tyrone Fonville, die de 2-2 maakte, was ook niet tevreden. "Het is een terechte uitslag als je de goals zo weggeeft door fouten. Toch doet het gelijkspel pijn. We hadden het betere van het spel en hadden moeten winnen van zo'n ploeg."

Jeugdigheid

Clubtopscorer Fonville met negen treffers twijfelt niet aan de kwaliteit van zijn team. "Die is er zeker, maar we waren misschien wat jeugdig. We maken het ons in ieder geval te moeilijk. Als je dat doet, wordt het moeilijk om te winnen, terwijl we elke week beter zijn dan de tegenstander", besluit de aanvaller.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.