Instellingen

Lach ver te zoeken bij Hoogland: 'We hebben elkaar laten zakken'

© Orange Pictures
HOOGLAND - Bij Hoogland-speler Lex Hienekamp was geen lach te ontdekken na het 4-1 verlies bij HSC'21, terwijl op het sportpark het liedje Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht klonk. "We hebben elkaar laten zakken. Hoogland moet het hebben van strijd, maar dat hebben we vandaag niet gedaan", vertelt Hienekamp in Namen & Rugnummers.
Vlak voor rust maakte HSC'21 de openingstreffer. Hienekamp: "Echt een klote moment. Je bent elkaar in de kleedkamer aan het opbeuren. Vlak na rust kregen we de 2-0 tegen. Toen knakte er iets."

Onderschatting

Ondanks dat HSC'21 een directe concurrent van Hoogland is, vindt Hoogland-trainer Roy Versluis dat er bij zijn ploeg geen sprake mag zijn van onderschatting. "We moeten niet denken dat we ze van de mat spelen. Op basis van de eerste helft hadden wij twee echt grote kansen. Zij hadden de bal, maar waren niet constant gevaarlijk."
Op z'n zacht gezegd heb ik me behoorlijk lopen ergeren
Roy Versluis

Schamen

Versluis vind dat zijn team zich moet schamen betreft wat het in de tweede helft liet zien. "Om het zachtjes uit te drukken heb ik me behoorlijk lopen ergeren aan hoe gezapig en mat wij ons naar de slagbank hebben laten sturen."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.