Derde divisie: DOVO wil van laatste plaats af, Sportlust heeft koplopers in 't vizier

© Orange Pictures
VEENENDAAL/WOERDEN - In de derde divisie A strijdt Sportlust'46 mee om de bovenste plaatsen. De nummer vijf van de ranglijst treft zaterdag nummer vier ACV. Hekkensluiter DOVO krijgt DVS'33 uit Ermelo op bezoek.

DOVO is bezig aan slechte reeks

Het is armoe troef, momenteel in Veenendaal. GVVV onderaan in de tweede divisie, DOVO sluit de rij in de derde divisie. De ploeg van trainer Florian Wolf verloor al vier keer op rij en haalde uit acht duels slechts vijf punten.
DVS'33 heeft na een stroeve start de wind juist weer mee. De laatste twee duels leverden zes punten op en de doelcijfers van 9-1. Daarmee scoorde DVS in twee duels vaker dan DOVO in deze hele competitie.
Het is de zevende keer dat DOVO en DVS'33 elkaar op derde divisieniveau treffen. De balans is met vier zeges tegen twee in het voordeel van de ploeg uit Ermelo. In Veenendaal is DVS wel in het nadeel. Twee van de drie ontmoetingen eindigden in een zege voor DOVO.
Bij DOVO ontbreekt de langdurig geblesseerde Rodney Kemp. Verder telt de selectie van Florian Wolf voor zaterdag een aantal twijfelgevallen.

Aanhaken of pas op de plaats

Voor Sportlust'46 is het dit weekend aanhaken of een pas op de plaats maken. Bij een gelijkspel of een nederlaag in Assen tegen ACV zaken de Woerdenaren richting middenmoot. Een zege kan betekenen dat de mannen van Patrick Loenen na dit weekend derde staan.
Tegenstander ACV staat vierde en heeft evenveel punten als Sportlust, maar staat een plaats hoger dankzij een beter doelsaldo. Beide ploegen troffen elkaar nog nooit in de derde divisie.
Bij Sportlust'46 ontbreken de geblesseerden Rory van Guli, Marley Berkvens, Jordy Balk en Rick Wils.
Sportlust trapt in Assen af om half 3. DOVO - DVS'33 begint een half uur later. In Namen & Rugnummers houdt Radio M Utrecht u op de hoogte van het verloop van die twee duels.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.