Verdediger Verhagen schiet Sportlust'46 langs ACV, DOVO pakt punt

© Orange Pictures
WOERDEN - Het Woerdense Sportlust '46 heeft in de derde divisie A de uitwedstrijd tegen ACV gewonnen. In Assen werd het 2-1 voor de ploeg van trainer Patrick Loenen. DOVO speelde op eigen veld met 0-0 gelijk tegen DVS'33.
Sportlust'46 stijgt door de zege naar de vierde plaats in de derde divisie. Ook DOVO klimt door het gelijke spel. De Veenendalers staan niet meer laatste maar zeventiende. GOES is de nieuwe hekkensluiter van de competitie.

Verdediger Verhagen de held van Sportlust'46

In de zevende minuut al kwam Sportlust op een 0-1 voorsprong via Nick Verhagen. Een klutssituatie na een vrije trap van de Woerdenaren aan de linkerkant van het veld, resulteerde in een doelpunt van de verdediger. Halverwege de tweede helft werd het 1-1, toen Luka Prljic een corner binnenkopte.
Die gelijke stand stond maar vier minuten op het bord. In minuut 68 scoorde Nick Verhagen zijn tweede na een mooie aanval van Sportlust. ACV beëindigde de wedstrijd met tien man, doordat doelpuntenmaker Prljic in de extra tijd rood kreeg.
7' Nick Verhagen (0-1)
64' Luka Prljic (1-1)
68' Nick Verhagen (1-2)

Bijzonderheden: 90'+ 3, rood Prljic (ACV)

DOVO pakt punt

DOVO heeft na vier nederlagen op rij eindelijk de negatieve reeks doorbroken. De ploeg uit Veenendaal pakte thuis een punt tegen DVS'33 Ermelo dat vorige week nog overtuigend met 5-0 won van laagvlieger VVOG. De wedstrijd eindigde, ondanks een paar kansen aan beide kanten, doelpuntloos.