Katwijk doorbreekt na een uur muur van GVVV: '90 minuten volhouden onmogelijk'

© RTV Utrecht
VEENENDAAL - Hekkensluiter GVVV hoopte op bezoek bij HHC Hardenberg voor een stunt te zorgen na de rumoerige week. Dit lukte de Veenendalers niet, maar het gevoel na afloop was niet slecht.
Wij denken dat we het iedere ploeg moeilijk kunnen maken
Mats Grotenberg
De Veenendalers wisten dat het tegen koploper Katwijk geen makkelijke middag zou worden. "We hebben veel moeten verdedigen. Het was een drukke middag, ik heb niet stilgezeten", zegt verdediger Mats Grotenberg die deze week in de basis mocht starten. "Je kan het tegenhouden niet 90 minuten volhouden. Hij valt er dan in de 60e minuut in dat is dan flink balen."
GVVV verloor het duel van Katwijk met 2-0. En wacht daardoor nog altijd op de eerste zege.
Ondanks dat GVVV pas één punt heeft hebben de Veenendalers nog vertrouwen. "Wij denken dat we het iedere ploeg moeilijk kunnen maken. Het is mooi dat we het vandaag aardig lang het doel hebben schoon gehouden", aldus Grotenberg. "We hebben nieuwe dingen om mee verder te gaan. Op naar "
Ik ziet hier nu al negen jaar, ik weet wat er gevraagd wordt
Dennis van Meegdenburg
Voor Van Meegdenberg was het opeens een andere week dan hij van tevoren had gedacht. "Dat is wel even omschakelen. Uiteindelijk is dat prima gegaan. Ik ziet hier nu al negen jaar. Ik weet wat er gevraagd wordt. Dat maakt het wel makkelijk. We gaan maandag weer trainen. We zien wel wat er gaat gebeuren", doelt hij op het aantrekken van een nieuwe trainer.
[Media:">

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.