Meijers blij dat geloof Spakenburg werd beloond: 'Dacht alles al meegemaakt te hebben'

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Trainer Eric Meijers van Spakenburg keek op van de comback van zijn ploeg, maar hij vond het ook niet meer dan terecht. De Blauwen wisten zaterdag in acht minuten tijd een 3-0 achterstand om te buigen in een 3-3 gelijkspel.
We kregen geloof en dat werd beloond
Eric Meijers, trainer Spakenburg
Trainer Meijers wist niet wat hij meemaakte toen de comeback tot stand kwam "Je denkt dat je als trainer alles meegemaakt hebt", verzuchte de oefenmeester zich. "Op basis van het vertoonde spel vind ik het ook terecht dat we een punt pakken. Na de 3-0 dacht ik niet dat het mogelijk was, maar na de 3-1 wel. We kregen geloof en dat werd beloond."
"Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet dacht dat het nog zo zou eindigen. We speelden niet slecht, de 2-0 en 3-0 gaven we veel te makkelijk weg", aldus Werkman die in de allerlaatste minuut nog dichtbij de 3-4 was. Zijn kopbal werd van de lijn gehaald. "Twee spelers van hen hadden door wat ik deed en kopte hem weg."
Aan ons scorend en voetballend vermogen ligt het niet
Koos Werkman, verdediger Spakenburg
Maar wil Spakenburg omhoog dan weet Meijers wat er beter moet. "De manier hoe we die drie goals weggeven dat moet er echt uit. Als je dat doet dan kan je beter niet gaan trainen. Dat kan echt niet", voegt Meijers er nog aan toe. "Zolang je niet verliest is voetbal een leuk spelletje. We hebben vanavond een team uitje. Ik hoorde vooraf al dat Spakenburg nooit verliest als er een teamuitje is. Daar hebben we ons aangehouden."
[Media:">

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.