Derde divisie: Vierde winst voor Hercules, Hoogland ook onderuit bij Dongen

De 1-0 van Herculaan Carmelia
De 1-0 van Herculaan Carmelia © Geert Lommers
UTRECHT - In de derde divisie A heeft Hercules de vierde competitiezege gepakt door EVV met 3-0 te verslaan. Hoogland ging thuis onderuit. Dongen was met 0-1 te sterk.
Hercules komt door de zege op veertien punten uit zeven duels. De Utrechters staan daarmee zesde op de ranglijst. Hoogland staat voorlaatste met zes punten uit negen duels.

Hercules in tweede helft langs EVV

In de eerste helft waren de kansen van Hercules spaarzaam. De verdediging van EVV stond zijn mannetje. Alleen via een aantal standaardsituaties werd de ploeg van trainer René van der Kooij gevaarlijk, maar gescoord werd er in de eerste 45 minuten niet.
Hercules kwam na rust goed uit de kleedkamer. Shanon Carmelia wist in de 46e minuut via een intikker de 1-0 binnen te werken op Sportpark Voordorp. Vijfentwintig minuten later verschoon ook de 2-0 op het scorebord. Invaller Tim Pieters stond nog geen vijf minuten in het veld toen hij de bal wist binnen te schieten.
De mooiste treffer van de dag kwam op naam van Lars Vermeulen. De voetballer van Hercules dribbelde met een aantal fraaie kapbewegingen richting het doel van EVV. Hij passeerde de verdedigers van de ploeg uit Echt en schoot de 3-0 binnen.
[Kader:Hoogland - Dongen
10' Jari Koenraat (0-1)">