Na zege Hercules ging het vooral over de goal van Vermeulen: 'Zlatanesk'

De 3-0 van Vermeulen
De 3-0 van Vermeulen © Geert Lommers
UTRECHT - Trainer René van der Kooij zag zijn ploeg door een goede tweede helft met 3-0 winnen van EVV. De oefenmeester begreep maar al te goed dat het na afloop vooral over die derde treffer ging.
Iedereen noemde het gelijk een Zlatan-goal
Lars Vermeulen
Hercules won door drie doelpunten in de tweede helft met 3-0 van EVV. "De tweede helft was zeker genieten", blikte trainer Van der Kooij terug. "De eerste helft hadden we het lastiger. EVV is een lastige ploeg. Ze hebben in de laatste zeven wedstrijden maar drie goals tegen gehad, dat is absurd."

Vermeulen scoort Zlatanesk

Na de wedstrijd ging het ook vooral over de 3-0 van Lars Vermeulen. Hij soleerde naar het doel van EVV en schoot de bal binnen. "Ik ga hem zeker terugkijken en op internet gooien", zei Vermeulen. "Iedereen noemde het gelijk een Zlatan-goal. Iedereen viel om, het was echt niet normaal. Het was een goeie goal volgens mij."
"Dat is allemaal intuïtie. Als je de eerste uitkapt dan zit je er zo in. Je denkt niet meer na en ik ging gewoondoor. Ik hoorde ook niemand meer om mij heen", aldus Vermeulen.
Zijn trainer genoot ook van die treffer. "Dat is heel leuk om te zien", zei Van der Kooij. "Het waren twee of drie kapbewegingen en vervolgens gingen er vier het bos in. Het is ook echt een jongen van de club dus dat is extra leuk."
[Media:">

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.