Ook na vijfde nederlaag nog geen paniek bij Hoogland: 'Alle vertrouwen'

HOOGLAND - Hoogland-coach Roy Versluis en verdediger Marin Renfurm raken na de vijfde competitienederlaag nog niet in paniek. De twee benadrukken dat de competitie nog lang is en dat er met genoeg strijd nog van alles mogelijk is.
Met een beetje mazzel hadden wij een puntje kunnen pakken
Roy Versluis, trainer Hoogland
Er had meer in kunnen zitten voor Hoogland tegen Dongen. Het thuisduel ging met slechts 1-0 verloren. "Wij krijgen nog drie hele grote kansen. Die keeper pakt ze van heel dichtbij. Negen van de tien keer gaan ze erin. Het is voor hen een verdiende overwinning maar met een beetje mazzel hadden wij een puntje kunnen pakken", aldus trainer Versluis.
"Ten opzichte van vorige wedstrijden stond het verdedigend goed. Aanvallend was het minder. Onze spitsen kregen ballen waar ze niet zoveel mee konden", analyseerde verdediger Marvin Renfurm.

Nog 25 wedstrijden om handhaving veilig te stellen

Na negen duels heeft Hoogland één punt en daarmee staat het voorlaatste. "Vooral thuis moeten wij punten pakken. Er is hier nog geen storm of paniek", zei Versluis. "We moeten positief blijven. Er zijn nog 25 wedstrijden te gaan. We gaan echt nog wel punten halen. Daar heb ik alle vertrouwen in."
Wij moeten het hebben van het collectief
Marvin Renfurm
"Het is tijd om punten te gaan pakken. Daar moeten we niet te lang mee wachten", aldus Renfurm. "Wij moeten het hebben van het collectief. Vandaag hebben we als team gestreden. Dat moeten we vol doortrekken."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.