Jong FC Utrecht wint van TOP Oss

Keeper Fabian de Keijzer
Keeper Fabian de Keijzer © Fcutrecht.nl
UTRECHT - Na drie nederlagen heeft Jong FC Utrecht vrijdagavond weer eens gewonnen in de Keuken Kampioen Divisie. De talentenploeg was met 2-1 te sterk voor TOP Oss. Rayan El Azrak en Nick Venema maakten de doelpunten.
Na iets meer dan twintig minuten kwam Utrecht op voorsprong, het was pas de eerste kans voor de thuisploeg. El Azrak schoott na goed voorgeven van Eros Maddy binnen. Na de goal nam Jong FC Utrecht de touwen in de eerste helft stevig in handen.
In de tweede helft ging het meer gelijk op. Na een paar kansen van FC Utrecht wist TOP Oss gelijk te maken via een penalty. Keeper Fabian de Keijzer wist in eerste instantie te redden, maar via de paal kwam de bal voor de voeten van Kaj Tejan. Die twijfelde niet en schoot de gelijkmaker binnen.
Vijf minuten voor tijd kwam Nick Venema in het veld. Een gouden wissel, want hij maakte de winnende treffer. De assist kwam van een andere invaller: Oussama Alou. De gelijkmaker van TOP Oss werd daarna nog afgekeurd wegens buitenspel.