Roda'46 en FC Breukelen spelen gelijk in regioderby

© RTV Utrecht
LEUSDEN/BREUKELEN - Op het kunstgras van het Burgemeester Buiningpark in Leusden waren er bij de regioderby tussen Roda'46 en FC Breukelen meer blessurebehandelingen dan doelpunten. Het duel eindigde in 1-1.
Trainer van FC Breukelen, Frans Schuitemaker is tevreden met het gelijkspel. "De goals zijn allebei weggegeven maar we mogen gezien ons spelersmateriaal blij zijn met een gelijkspel." Schuitemaker maakte na de wedstrijd bekend dat hij na dit seizoen stopt bij Breukelen. "Maar ik ga zeker nog niet helemaal stoppen want ik vind het nog veel te leuk om met al die jonge gasten te werken".
Roda'46-trainer Dick Kooiman is, in tegenstelling tot zijn collega, niet tevreden met het gelijkspel: 'Dit was een van onze betere wedstrijden, en gezien de kansen die we hebben gekregen en het weggegeven doelpunt, sta ik hier met een ander gevoel. We waren de betere ploeg." Kooiman hoopt met zijn ploeg in de top 5 te eindigen.
[Media:]
De trainer werd ook nog gevraagd naar de vacature bij Spakenburg voor volgend seizoen. "Ze gaan denk ik voor een grotere naam. Ik zal het wel graag willen, maar ik ga geen solicitatiebrief schrijven", aldus Kooiman.