Liveblog KNVB Beker: DOVO, IJsselmeervogels en GVVV uitgeschakeld

© RTV Utrecht
VEENENDAAL - In de eerste ronde van de KNVB Beker komen er vanavond drie clubs uit de regio in actie. In dit liveblog zijn die duels te volgen. Tweede divisionist IJsselmeervogels neemt het op tegen eerste divisionist Excelsior, tweede divisionist GVVV ontvangt eredivisionist Sparta Rotterdam en derde divisionist DOVO reist af naar competitiegenoot Harkemase Boys,
De wedstrijden zijn natuurlijk ook LIVE te horen in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht (93.1 FM).

Afgelopen: Harkemase Boys - DOVO (2-1)

19' Kian Visser (1-0)
80' Matthijs van Nispen (1-1)
104' Arnoud Bentum (2-1)

Afgelopen: IJsselmeervogels - Excelsior (0-3)

5' Hugo Botermans (0-1)
53' Hugo Botermans (0-2)
58' Rieven Niemeijer (0-3)
Bijz. 90' Rood voor Jaimy Buter (Excelsior)

Afgelopen: GVVV - Sparta Rotterdam (0-2)

59' Mario Engels (0-1)
88' Vito van Crooij (0-2)

Liveblog:

120' Afgelopen. Ook DOVO ligt uit de beker. Harkemase Boys win na verlengen met 2-1.
116' Nu probeert DOVO het met een kopbal! Mis.
108' Kans voor DOVO! De Veenendalers blijven aandringen op zoek naar de gelijkmaker.
104' DOELPUNT HARKEMASE BOYS! DOVO roept om buitenspel, maar de scheidsrechter keurt de goal goed. Vlak voor het einde van de eerste helft van de verlenging maakt Arnoud Bentum de 2-1 namens de thuisploeg.
80' DOELPUNT HARKEMASE BOYS - DOVO! De gelijkmaker! Van Nispen maakt namens de Veenendalers de 1-1 bij Harkemase Boys.
58' DOELPUNT IJSSELMEERVOGELS - EXCELSIOR! Het lijkt gedaan voor de Rooien. De 0-3 van Excelsior komt op het scorebord door Reuven Niemeijer.
45' Ook de tweede helft bij Harkemase Boys - DOVO is begonnen. Hebben de Veenendalers na rust wel wat in te brengen?
47' KANSEN IJSSELMEERVOGELS! Eerst is Langedijk dichtbij de gelijkmaker, vervolgens schiet Poepon vanuit de rebound op de Rotterdamse paal.
22' IJsselmeervogels komt er nog niet aan te pas tegen Excelsior. Net was Azarkan dichtbij de 0-2 maar doelman Jaimy Schaap redde.
19' Hoekschop GVVV tegen Sparta, geen doelpunt, ook niet uit de rebound.
13' Bij GVVV - Sparta Rotterdam zijn de bezoekers de betere partij, maar kansen zijn er nog niet genoteerd.
5' KANS! Harkemase Boys is dichtbij de openingstreffer. De kopbal van Beimers vliegt naast het doel van DOVO.
5' DOELPUNT IJSSELMEERVOGELS - EXCELSIOR. Botermans kopt Excelsior al snel op 0-1 voorsprong.
[Media:]
1' In Bunschoten-Spakenburg, Veenendaal en Harkema is afgetrapt!
Dinsdagavond verzekerde FC Utrecht zich door winst op SteDoCo al van de volgende ronde. Spakenburg is ook door. De Blauwen knikkerden eerste divisionist FC Dordrecht uit het bekertoernooi.