Derde divisie: DOVO heeft een probleem met scoren

© Orange Pictures
VEENENDAAL - DOVO speelt vanavond om 18.00 uur de uitwedstrijd in Noordwijkerhout tegen VVSB. De grote vraag daarbij is hoe de Veenendalers de 120 minuten van de bekerwedstrijd tegen Harkemase Boys van afgelopen woensdag hebben verteerd. DOVO zal blij zijn dat uitgerekend dit weekend een zes-uurwedstrijd op het programma staat.
Tegenstander VVSB beleeft net als DOVO een moeilijk seizoen en staat na negen duels 14e. De thuiswedstrijd tegen de huidige nummer twee Sportlust'46 uit Woerden leverde wel een 3-0 zege op. Het was de enige thuiszege van VVSB tot nu toe dit seizoen.

Scoren

DOVO staat voorlaatste en won dit seizoen pas één keer. Het grootste probleem van de Veenendalers is het maken van doelpunten. In negen duels werd zeven gescoord, één van die treffers was ook nog eens een eigen doelpunt. Bovendien maakte DOVO drie van die zeven doelpunten in de eerste competitiewedstrijd.
Hoewel het er woensdagavond niet naar uitzag, is de selectie van DOVO zonder kleerscheuren uit het duel tegen Harkemase Boys gekomen. Ook Timo Pluk, die op het oog zwaar geblesseerd uitviel, is tegen VVSB inzetbaar. Nick de Bondt is er niet bij. Hij is ziek.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.