Instellingen

Jong FC Utrecht verliest in Den Bosch: 'Het was steeds net niet'

© fcutrecht.nl
UTRECHT - FC Den Bosch was vanavond te sterk voor Jong FC Utrecht. In stadion De Vliert werd het 2-1. "We hadden nog een aantal mogelijkheden, maar we zaten er heel dichtbij. Het was steeds net niet", vertelt Ayman Sellouf van Jong FC Utrecht.
[Media:]
Na drie nederlagen op rij wisten de Utrechtse beloften vorige week weer eens te winnen tegen TOP Oss. Die overwinning bleek vooralsnog eenmalige opleving. In de 19e minuut kwam FC Den Bosch op voorsprong door Roy Kuijpers die uit de draai schoot. In de blessuretijd van de eerste helft werd die voorsprong verdubbeld. Mohamed Berte maakte er uit een counter 2-0 van.
Dertien Utrechtse supporters in het uitvak zien dan lange tijd de 2-0 op het scorebord staan. Tot de 78e minuut. Invaller Ayman Sellouf schiet met een volley raak na een voorzet van Julliani Eersteling.
Die opleving bleek niet genoeg. Jong FC Utrecht staat nu op een 8e plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De voorsprong op Den Bosch is geslonken naar twee punten. De Brabanders staan 12e. Vrijdag 11 november krijgen de belofte een nieuwe poging tegen een Brabantse ploeg. In Utrecht is Eindhoven dan de tegenstander.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.