DOVO herstelt zich tegen VVSB van bekernederlaag

Florian Wolf, trainer DOVO
Florian Wolf, trainer DOVO © Orange Pictures
VEENENDAAL - DOVO heeft het uitduel in de derde divisie A tegen concurrent VVSB winnend afgesloten. De Veenendalers boekten een 0-3 overwinning.
Door de winst komt DOVO op een totaal van negen punten, evenveel als VVSB. De Veenendalers gaan wel over VVSB heen op de ranglijst. DOVO is de nieuwe nummer 15, VVSB staat zestiende.

Kalentjec, Öztürk en Martins scoren

Na een half uur spelen kwam DOVO bij VVSB op voorsprong. Via een hoekschop kwam de bal bij Lion Kalentjev terecht. Hij tikte de 0-1 binnen. Een minuut na de openingstreffer had Kalentjev ook een uitgelezen mogelijkheid om ook de 0-2 te maken. Zijn schot ging echter naast.
In de tweede helft was het wel raak opnieuw raak voor DOVO. Na een assist van Lulinho Martins kon Oktay Öztürk in de 62e minuut de 0-2 maken. Drie minuten voor tijd was het Martins die tegen zijn oude ploeg de 0-3 eindstand op het scorebord schoot.
Woensdag ging DOVO in de eerste ronde van de KNVB Beker na verlenging onderuit tegen competitiegenoot Harkemase Boys.
VVSB - DOVO

31' Lion Kalentjev (0-1)
62' Oktay Öztürk (0-2)
87' Lulinho Martins (0-3)