Eredivisie: zege Taurus, VV Utrecht boekt vierde zege op rij

© Fotostudio RedGreenBlue
HOUTEN/UTRECHT - De volleyballers van Taurus uit Houten hebben in hun eigen sporthal VCN met 3-1 verslagen. De volleybalsters van VV Utrecht boekten de vierde overwinning op rij. De eredivisie debutant was in eigen huis met 3-1 te sterk voor Voltena dat ook nieuw is in de hoogste nationale competitie.
De Houtenaren wonnen de eerste twee sets met 25-22 en 25-20. De bezoekers brachten met overtuiging de spanning terug door de derde set met 18-25 te winnen. In de vierde set stelde Taurus de zege veilig met een score van 25-17. Jelle van Jaarsveld was met 22 punten topscorer aan de zijde van Taurus
De ploeg uit Houten is de nummer vijf van de eredivisie met negen punten uit vijf wedstrijden. De achterstand op koploper Orion dat een duel meer speelde is zeven punten.
Taurus speelt volgende week zaterdag de eerstvolgende wedstrijd bij Sliedrecht Sport, dat een plaats lager staat en een punt minder heeft

VV Utrecht knokt zich terug

VV Utrecht verloor de eerste set nipt met 23-25. Daarna knokten ze zich overtuigend terug door drie sets met 25-15, 25-16 en 25-19 te winnen. Lisa Harmsen van VV Utrecht was met twaalf punten topscorer van de wedstrijd.
VV Utrecht staat vijfde met twaalf punten uit zeven wedstrijden. Koploper Sliedrecht Sport verzamelde vijf punten meer en heeft een duel minder gespeeld.
Volgende week zaterdag gaat VV Utrecht op bezoek bij Regio Zwolle, dat twee plaatsen lager staat met negen punten en een wedstrijd minder.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.