Hoogland wint weer zonder tegengoal: 'Dikverdiend'

© Geert Lommers
HOOGLAND - Twee uitduels op rij gespeeld, zes punten, nul tegengoals. Trainer Roy Versluis kan het zich niet herinneren wanneer Hoogland dit voor het laatst presteerde. "Maar we hebben vandaag dikverdiend gewonnen", zegt de trainer na de 0-2 winst bij Quick uit Den Haag.
Oskar van Logtestijn opende de score in de 29ste minuut. "Dat was terecht. We speelden heel goed in het eerste halfuur. Daarna hadden we het twintig minuten heel moeilijk. Met de snelheid van invaller Jaïro (Schet red.) werden we weer gevaarlijk. Na de 0-2 was het klaar. Na hun rode kaart konden we nog 0-3 maken, maar dat was misschien iets te veel van het goede als je de hele wedstrijd hebt gezien."
Hoogland-speler Frank Voorwald in gesprek met verslaggever Arnold Schenk

De ommekeer

Als Hoogland-speler Frank Voorwald wordt gevraagd naar de ommekeer van veel verliezen naar twee keer winnen, dan is hij niet vies van een grapje. "De trainer zette me drie wedstrijden geleden wissel en toen ging het mis haha. Ik sta er twee wedstrijden in en we houden 180 minuten de nul." Dan zegt hij op serieuze toon: "Achterin stond het vandaag aardig en daar kunnen we mee verder."
Aankomende zondag speelt Hoogland een thuisduel tegen Blauw Geel'38. "Het zou mooi zijn als we het in eigen huis ook laten zien. Dan komt er misschien ook meer publiek bij", besluit Voorwald.
Roy Versluis over de tweede uitzege op rij van zijn Hoogland

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.