Zaalhockeyclubs klaar in Hoofdklasse

REGIO - Het doek in het zaalhockey is voor Voordaan gevallen. De ploeg uit Groenekan kon op de laatste speeldag niet aan directe degradatie uit de Hoofdklasse ontkomen.
Voordaan speelde eerst verrassend gelijk tegen Hurley met 2-2. De tweede wedstrijd moest Voordaan winnen om niet direct te degraderen, maar die werd met 6-4 van poulewinnaar HDM verloren. Voordaan eindigt het seizoen met vijf punten uit tien duels.
Amersfoort is de directe degradatie ontlopen, maar moet als voorlaatste wel promotie/degradatie wedstrijden spelen. Amersfoort heeft als nummer voorlaatst zes punten.
Op de slotdag verloor de ploeg uit de Keistad met 3-1 van Rotterdam. De tweede wedstrijd tegen het Utrechtse Kampong werd met 5-4 verloren

KAMPONG

Voor Kampong was die winst belangrijk om zich te plaatsten voor de finales om het landskampioenschap. De Utrechters verloren eerder op de dag met 9-6 van HDM.
Kampong was afhankelijk van het verlies van Hurley, maar dat gebeurde niet. Zo eindigt de ploeg uit de Domstad op de derde plaats.
Hurley plaatst zich samen met HDM, Amsterdam en Nijmegen voor de finales.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.