Derde divisie: DOVO wil aanhaken, Sportlust'46 - ODIN'59 afgelast

© RTV Utrecht
WOERDEN/VEENENDAAL - In de derde divisie A gaat DOVO zaterdag gaat in Sassenheim op bezoek bij Ter Leede. De wedstrijd van Sportlust tegen ODIN'59 is afgelast. DOVO haakt bij winst aan bij de middenmoot.

DOVO wil tweede zege op rij

DOVO staat vijftiende met 9 punten uit tien wedstrijden. De Veenendalers spelen zaterdag uit tegen Ter Leede, dat tiende staat met 14 punten, vijf punten meer dan DOVO.
Bart Westerlaken en Lion Kalentjev zijn er bij DOVO niet bij, net als Rodney Kemp, die het hele jaar is uitgeschakeld. De Veenendalers kwamen vorige week niet in actie, maar wonnen de week daarvoor met 3-0 bij VVSB.
Ter Leede heeft al sinds 11 september niet meer in eigen huis gewonnen. De drie thuisduels daarna leverden slechts één punt op. Ter Leede en DOVO speelden in totaal zeven competitieduels tegen elkaar. Vier keer eindigde het gelijk, Ter Leede won één keer, DOVO twee keer.

Sportlust afgelast

Sportlust'46 zou het in eigen huis opnemen tegen ODIN'59, maar dat duel is wegens coronabesmettingen afgelast. Gulik is nog geblesseerd.
Beide duels in de derde divisie A beginnen zaterdag om 15.00 uur. Ter Leede - DOVO is live te volgen in Namen & Rugnummers op Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.