Eemdijk wint eenvoudig van hekkensluiter

Nigel van Zelst scoorde de 0-3
Nigel van Zelst scoorde de 0-3 © Orange Pictures
EEMDIJK - Eemdijk heeft in de hoofdklasse B gewonnen van hekkensluiter Noordscheschut. De ploeg van trainer Willem Romp won het uitduel met 0-5.
Na tien wedstrijden staat Eemdijk derde op de ranglijst. Koploper Genemuiden heeft vier punten meer.

Ruime zege

Na 34 minuten schoot Freek van Belzen de bal hard richting het doel. Via de lat leek de bal al over de achterlijn, maar voor de zekerheid zette Bas Buimer zijn hoofd er nog tegen aan: 0-1. Een minuut later was het alweer raak. Sjohn van Gulik maakte er namens Eemdijk 0-2 van.
Vlak na rust bracht Nigel van Zelst Eemdijk verder op rozen. Hij maakte er 0-3 van na een voorzet van Argjend Selimi. Niet veel later werd het ook 0-4. Van Zelst gaf de bal voor waarna een speler van Noordscheschut de bal in zijn eigen doel werkte. Tien minuten voor tijd bepaalde Cem ter Burg de eindstand op 0-5.
Noordscheschut - Eemdijk (hoofdklasse B)

34' Bas Buimer (0-1)
35' Sjohn van Gulik (0-2)
54' Nigel van Zelst (0-3)
61' Eigen doelpunt (0-4)
80' Cem ter Burg (0-5)