Gelijkspel voor DOVO bij Ter Leede: 'Terechte uitslag'

Ter Leede - DOVO
Ter Leede - DOVO © RTV Utrecht
VEENENDAAL/AS MEDIA - In de derde divisie A heeft DOVO op bezoek bij Ter Leede met gelijkgespeeld. Het duel eindigde na twee doelpunten vlak achter elkaar in 1-1.
Verslaggever Pieter Tammens over het gelijkspel
DOVO kwam al in de derde minuut op 0-1 voorsprong. Verdediger Timo Pluk schoot de bal hard binnen. Nog geen tien minuten later was het alweer 1-1. Noah Marti kopte namens de thuisploeg de gelijkmaker binnen.
Na elf wedstrijden staat DOVO veertiende op de ranglijst met tien punten. Sportlust'46 uit Woerden staat vierde met drie punten achterstand op koploper FC Lisse. De Woerdenaren hebben wel een wedstrijd minder gespeeld want het duel tegen ODIN'59 werd vanwege coronabesmettingen afgelast.
Sportlust heeft net als FC Lisse, DVS'33, Excelsior'31 en Sparta Nijkerk nog kans op de eerste periodetitel.
Al met al een verdiend gelijkspel
Florian Wolf, trainer DOVO

Verdiend gelijkspel

"De einduitslag is wel terecht", blikte DOVO-trainer Florian Wolf terug op het duel. "Wij hebben wel drie serieuze kansen gehad. Maar ik kan ermee leven."
Voor sluitpost Jeroen Vrolijk was het een bijzonder duel. Hij speelde tegen zijn oude club. "Dan wil je absoluut niet verliezen", zei de doelman. "Ik heb mij wel een aantal keer kunnen laten zien maar super druk had ik het ook niet."
Doelman Jeroen Vrolijk in gesprek met verslaggever Pieter Tammens
De doelman denkt dat de thuisploeg misschien stiekem recht had op meer. "Ik denk dat we blij moeten zijn met een punt. Ondanks dat wij de meeste kansen hadden denk ik dat zij het overwicht hadden qua spel en druk zetten."
Ter Leede - DOVO (Derde divisie A)

3' Timo Pluk (0-1)
12' Noah Marti (1-1)