Derde divisie: Hercules wil negatieve spiraal doorbreken, Hoogland wil lijn doortrekken

© Geert Lommers
Utrecht/Hoogland - In de derde divisie speelt Hercules vanmiddag uit tegen Dongen. Hoogland ontvangt Blauw Geel'38. Hercules wil de negatieve spiraal doorbreken, Hoogland wil juist de goede lijn van de laatste weken doortrekken.

Drie keer op rij verloren

Na drie nederlagen op rij heeft Hercules dringend behoefte aan een driepunter. Die moet worden gepakt tegen Dongen, dat de laatste drie duels juist als winnaar van het veld stapte. Van de tien keer dat Doongen en Hercules tegen elkaar speelden wonnen de Utrechters er vijf, Dongen won er vier.
Dongen staat na de goede reeks op de achtste plaats met 15 punten. Hercules heeft een punt minder en staat tiende. Trainer René van der Kooij kan weer beschikken over Omar el Ghazouani, die terug is van een schorsing. Rogier Benschop is nog steeds geschorst. De doelmannen Fons Mulder en Pepijn Vonk ontbreken wegens blessuers.

Garantie voor veel treffers

Hoogland won de laatste twee wedstrijden en is gestegen naar de dertiende plaats. De ploeg van Roy Versluis ontvangt vanmiddag Blauw Geel'38, dat de laatste drie duels verloor maar nog wel twee plaatsen boven Hoogland staat.
Sohaib Echabouni, Lex Hienekamp en Jordan Kemp ontbreken bij Hoogland, dat drie keer eerder tegen Blauw Geel'38 speelde. Die drie duels leverden maar liefst 23 doelpunten op. Blauw Geel won twee keer, met 5-1 en 8-1. Hoogland won het derde treffen met 5-3.
Beide derde divisieduuels beginnen vanmiddag om 14.00 uur en zijn live te volgen op Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.