Oud FC Utrecht-trainer Simon Kistemaker opnieuw ernstig ziek

© ANP
UTRECHT/BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De situatie van de ernstig zieke Simon Kistemaker verslechterd. De oud-trainer van FC Utrecht heeft weer prostaatkanker, darmkanker en uitzaaiingen in zijn longen en lever.
Dit vertelde Hans Kraaij jr. in een uitzending van ESPN, waar ook voormalig FC Utrecht-trainer Erik ten Hag aanwezig was. Beiden zijn bevriend met Kistemaker en werkten met hem samen bij De Graafschap.
Kraaij jr. was zaterdag bij Kistemaker op bezoek en Ten Hag ging dinsdag bij hem langs. Kraaij jr. zegt: "Sinds zijn vrouw is overleden is zijn lust voor het leven een stuk afgenomen. Hij zei gisteren tegen mij dat hij het fijn vond dat hij afscheid kon nemen van Erik. Simon wil niet meer. Toen ik wegging zei hij dat hij van Erik en mij houdt. Die stoere Simon Kistemaker zou dat onder normale omstandigheden nooit zeggen."
Ook de laatste jaren ging het slecht met Kistemaker. In 2019 werd bij Kistemaker, die ook trainer was bij Spakenburg en FC Breukelen, hartproblemen geconstateerd en daarvoor had hij een hersentumor en prostaatkanker.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.