Hoogland grijpt drie punten in slotseconden: 'We zitten in een flow'

HOOGLAND - Dankzij de 2-1 in de slotseconden tegen Blauw Geel'38 greep Hoogland de derde zege op rij in de derde divisie. "Dan nog winnen zegt dat je in een flow zit en het meezit", zegt Hoogland-trainer Roy Versluis.
Na een tegenvallende eerste helft scoorde Blauw Geel'38 in de 66ste minuut de openingstreffer. Hoogland-speler Bas Wobbes: "Ik dacht de wedstrijd zit op slot. De enige uitgespeelde aanval was hun goal. Het was geen goed voetbal. Ik viel in de tweede helft in en probeerde er energie in te krijgen."
Iedereen dacht dat 1-1 het maximale was
Roy Versluis, trainer Hoogland

Dreun

Vijf minuten voor het einde van de reguliere speeltijd scoorde Wobbes de 1-1. "Toen dacht iedereen dit is het maximale", zegt Versluis.
Wobbes, de hoofdrolspeler zelf die na tien weken blessureleed minuten maakte, zegt over het moment na zijn doelpunt: "Dat was een dreun voor hen. We kunnen dan doorpakken en het zit ons mee de laatste weken", vertelt Wobbes, die zijn ploeggenoot Stijn Mossink de 2-1 zag maken.

Hard werken

Hard werken en strijd leveren. Hier staat Hoogland bekend om. Versluis zag dat zijn ploeg tegen Blauw Geel'38 de naam waar maakte. "Dan dwing je het af. Op 1-0 lag er voor hun echt wel ruimte om de 2-0 te maken. Hoe bijvoorbeeld Stijn Mossink gaten dichtloopt en de winnende maakt, zegt wat over het huidige Hoogland. Echt een team", besluit een trotse Versluis.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.