Utrechtse topscorerslijst: Top twee laat zich weer zien

Floris van der Linden staat tweede
Floris van der Linden staat tweede © Geert Lommers
PROVINCIE UTRECHT - Het lijkt wel of Hercules-aanvaller Tyrone Fonville gemotiveerd wordt als Spakenburg-aanvaller Floris van der Linden scoort. Vorige week scoorde Van der Linden op zaterdag en kwam hij naast Fonville bovenaan de Utrechtse topscorerslijst te staan, maar de Herculaan scoorde op zondag en ging zo weer alleen aan de leiding. Deze week gebeurde exact hetzelfde.
Van der Linden scoorde op zaterdag bij de 2-0 winst van Spakenburg op Noordwijk de 1-0. Fonville zorgde zondag bij het 2-2 gelijkspel van Hercules tegen Dongen voor de Utrechtse 1-2 voorsprong.
Ook Nigel van Zelst van Eemdijk heeft zich weer in de bovenste regionen gemeld. Hij scoorde in de 5-0 overwinning van Eemdijk op Noordscheschut. Van Zelst had zelfs nog een plek kunnen stijgen. Zijn schot werd via een speler van Noordscheschut in het eigen doel gewerkt. De Eemdijker kreeg de treffer niet op zijn naam.
De Utrechtse topscorerslijst per 14 november 2021
De Utrechtse topscorerslijst per 14 november 2021 © RTV Utrecht
De Utrechtse topscorerslijst is een klassement van RTV Utrecht waarin alle doelpunten van voetballers uit de regio worden bijgehouden. Van de eredivisie tot en met de hoofdklasse.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.