Derde divisie: Sportlust naar kwakkelend VVOG, DOVO - Barendrecht afgelast

© Orange Pictures
WOERDEN/VEENENDAAL - In de derde divisie A gaat het Woerdense Sportlust'46 zaterdag in Harderwijk op bezoek bij VVOG.
Sportlust'46 leek twee weken geleden op weg naar de eerste periodetitel, maar liep na een 1-0 voorsprong in Lisse tegen een 3-1 nederlaag aan. Daardoor was FC Lisse de favoriet voor de eerste periodetitel, maar de geel-blauwen verslikten zich vorige week in de amateurs van Ajax. Sportlust kan daardoor de eerste perdioetitel alsnog pakken, als het de inhaalwedstrijd tegen ODIN'59, die vorige week werd afgelast, weet te winnen.
VVOG - Sportlust'46 is de eerste wedstrijd van de tweede periode. Daarin zal VVOG zich willen herstellen van een zeer matige seizoensstart. De ploeg uit Harderwijk, met oud GVVV-er Jeremy de Graaf en Amersfoorter Jeffrey Snijders in de selectie, staat 15e en heeft de meest gepasseerde defensie van de derde divisie A. Uit de laatste vier duels werd maar één punt gepakt.
Het beste nieuws voor Sportlust'46 is dat topschutter Mark van der Weijden na een blessure weer bij de selectie zit. Daar staat tegenover dat Thomas Heideman ontbreekt. Rory van Gulik is ook nog steeds niet van de partij.
Eerder dit seizoen verspeelde VVOG op eigen veld tegen DOVO een 3-0 voorsprong. Dat duel eindigde in 3-3.
VVOG - Sportlust'46 begint om 14.30 uur en is live te volgen op Radio M Utrecht.

DOVO - Barendrecht afgelast

DOVO - Barendrecht is vanwege coronabesmettingen afgelast. De eerder vanwege besmettingen afgelaste wedstrijden tussen DOVO en Excelsior'31 wordt ingehaald op dinsdag 30 november. Op Panhuis wordt waarschijnlijk om 20.00 uur afgetrapt.Live

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.