Wel pizza, maar geen drie punten voor Hoogland: 'Waren ongeconcentreerd'

© RTV Utrecht
HOOGLAND - Hoogland-aanvaller Oskar van Logtestijn weet waar het 3-1 verlies bij Groene Ster aan ligt. "We kwamen ongeconcentreerd uit de kleedkamer en dat doet je de das om", vertelt hij in Namen & Rugnummers.
Kort na rust kwam Groene Ster op een 2-1 voorsprong. Bij de wedstrijd ontbrak Hoogland-trainer Roy Versluis. "Dat heeft niet te maken met het gebrek aan concentratie", zegt Van Logtestijn. "Maar het kan niet, helemaal als je hierheen moet." Groene Ster staat vijfde. Hoogland is de nummer twaalf met zes punten minder.
We hadden in de rust alvast pizza besteld voor de lange terugreis
Brian van den Hooff, speler Hoogland

Pizza bestellen in rust

Brian van der Hooff, speler Hoogland, zegt dat er in de rust een grapje werd gemaakt. "We hadden toen het gevoel dat we gingen winnen. Daar hoorde een grapje bij. We hadden alvast pizza besteld voor de lange terugreis."
Hoogland-speler Brian van den Hooff in gesprek met verslaggever Mark Kloostra

Gelijkspel terecht

Van Logtestijn vond dat er meer in had gezeten voor zijn team. "In de eerste helft kan je redelijk mee. We werden niet weggespeeld. Beide kregen toen niet veel kansen. De 1-1 gaven we weg."
Na de 2-1 kregen beide teams mogelijkheden op meer goals. "Ik denk dat een gelijkspel terecht was", besluit Van den Hooff, die volgende week de regioderby speelt tegen Hercules.
Oskar van Logtestijn, speler Hoogland, blikt terug op het verlies bij Groene Ster

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.