Het is tijd voor jullie Namen & Rugnummers

© Geert Lommers
PROVINCIE UTRECHT - Nu vrijwel alle sport op niveau is afgelast of in de avonduren plaatsvindt, zag de sportredactie van RTV Utrecht zich voor een uitdaging geplaatst: hoe krijgen wij onze radio-uitzendingen op 4 en 5 december, van 14.00 tot 18.00 uur gevuld. Onze, eenmalige, oplossing is een ludieke oproep aan de teams die wel spelen.
Via Instagram hebben wij de oproep gedaan aan teams om zich aan te melden, om de unieke kans te maken live op Radio M Utrecht te komen. Uit de grote hoeveelheid aanmeldingen hebben we vier duels gekozen die binnen onze uitzendtijden vallen. Drie daarvan worden op zaterdag gespeeld, één wedstrijd is op zondag.

Warming-up

Op zaterdag volgen we de duels FC De Bilt O23 - Delta Sports'95 O23. Die ploegen zijn de nummers 1 en 2 van hun poule. Verder zijn we bij de kraker tussen OSM'75 4 uit Maarssen, dat het in eigen huis opneemt tegen Odin 2 uit Utrecht. Het 18e! van VSC tenslotte speelt een heuse stadsderby, thuis tegen Eminent Boys 3.
De drie wedstrijden op zaterdag vormen het voorprogramma, of liever de warming-up van PSV - FC Utrecht, dat om 16.30 uur begint.
Zondag bezoekt onze verslaggever de wedstrijd Kampong 10 - WVHEDW 9.
Namen & Rugnummers op zaterdag duurt, vanwege het aanvangstijdstip van PSV - FC Utrecht, van 14.00 tot 19.00 uur. Op zondag is het van 14.00 tot 18.00 uur.
Het programma is te beluisteren via Radio M Utrecht, op de 93.1FM of via de RTV Utrecht app.