Evert Hoolwerf wint derde wedstrijd op rij bij Trachitol Trophy

© Orange Pictures
PROVINCIE UTRECHT - Marathonschaatser Evert Hoolwerf is oppermachtig bij de Trachitol Trophy. De Eemdijker won gisteravond in Amsterdam de derde wedstrijd op rij.
Hoolwerf was net als in de vorige twee wedstrijden bij de Trachitol Trophy de sterkste in de sprint. Harm Visser werd tweede en Sjoerd den Hartog was de nummer drie. In de vorige twee wedstrijden waren de eindposities van Visser en Den Hartog andersom. Niels Immerzeel uit Wilnis werd achttiende en Willem Hoolwerf uit Eemdijk 31ste.

Geen regiosucces bij vrouwen

Aggie Walsma schreef de derde vrouwenwedstrijd van de Trachitol Trophy op haar naam. Ze besliste de wedstrijd in een sprint met Femke Mossinkhof, die als tweede eindigde, en Laura van Ramshorst, de nummer drie. Elisa Dul, die de eerste twee wedstrijden won, finishte als vierde.
Emma Engbers uit Utrecht was met een tiende plaats de beste regiogenote. Tessa Snoek uit Abcoude werd veertiende, Melissa van Pierre uit Mijdrecht zeventiende en Jessica Merkens uit Utrecht 32ste.
Vanmiddag zijn de slotduels van de Trachitol Trophy bij de mannen en vrouwen. De wedstrijden op ijsbaan De Meent in Alkmaar zijn live te volgen in Namen en Rugnummers op 93.1 FM.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.